Leveranciers

“Bekende merken in klimaatbeheersing. Innovatief, toonaangevend, sterk en betrouwbaar.”

Komfovent

Amalva Komfovent is leverancier van luchtbehandelings units.  Zij zijn gevestigd in Litouwen en hebben ongeveer 400 mensen in dienst. De productie faciliteit bedraagt 20.000 m2

Vortice Elettrosociali Spa

VORTICE is een grote leverancier van o.a. badkamer en toilet ventilatoren. In Italië zijn zij ruim marktleider op dit gebied. Zij hebben verschillende design prijzen gewonnen. Één van de eerste tafelventilatoren staat ten toon gesteld in het Modern Art Museum in New York.

Wereldwijd hebben zij 300 werknemers. In 90 landen worden ventilatoren voor huishoudelijk, industrieel en commercieel gebruik geleverd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tribiano, vlak onder Milaan in Italië. Vortice heeft eigen vestigingen in o.a. Frankrijk, Engeland, Costa Rica en China. Daarnaast werkt men met een netwerk van 100 importeurs, vertegenwoordigd op bijna elk contingent.

Hun missie luidt: “Wij werken aan verbetering van de kwaliteit van leven en een bijdrage leveren aan de sociale vooruitgang door milieu vriendelijke producten die lucht efficiënt en veilig verplaatsen”.

Kenwaarden waarmee VORTICE dit realiseert zijn:

  • Professioneel ethisch gedrag
  • Passie
  • Vertrouwen
  • Creativiteit
  • Voorliefde voor ontwerp en vormgeving

VORTICE is opgericht in 1954 en ontleent zijn naam aan “Il VORTICE” in het nederlands vertaald als VORTEX, een draaiende luchtbeweging.

Vent-Axia Ltd

Vent-Axia is al lange tijd markleider in ventilatie op de engelse markt. Haar hoogwaardige producten worden wereldwijd verkocht en toegepast. Zij hebben meer dan 200 mensen in dienst.

Vortvent – Decipol Luchtbehandeling en Ventilatie B.V.

Naast de bovengenoemde gevestigde en bekende leveranciers, voeren wij ook producten onder eigen label, zoals akoestisch gedempte ventilatie systemen voor disco’s en horeca gelegenheden.