Komfovent KLASIK Luchtbehandelingskasten beloond met verschillende TÜV certificaten

Uw Komfovent Luchtbehandelingsunit voldoet gegarandeerd aan de meest energiezuinige energieklassen A +, A of B. De Komfovent KLASIK Luchtbehandelingskasten hebben namelijk alweer een TÜV certificaat ontvangen.

Selectiesoftware Komfovent KLASIK Luchtbehandelingskasten voldoet aan RLT-richtlijnen

Daarmee voldoet de selectiesoftware van de Komfovent KLASIK Luchtbehandelingskasten aan de RLT-richtlijnen voor energie efficiëntie. De RLT-richtlijnen zijn gelijk aan die van Eurovent. Specifieke informatie over de energieklasse van uw Komfovent luchtbehandelingskast vindt u in een datasheet bij uw offerte en tevens bij de geleverde unit. Eerder werden de KLASIK luchtbehandelingskasten al beloond met de TÜV certificering voor hygiënisch ontwerp volgens de VDI-norm 6022-1.

TÜV Certificering

TÜV (Technischer Überwachungsverein) is wereldwijd een gerenommeerde en leidende certificatie en inspectie instelling. TÜV staat voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Wereldwijd zijn er verschillende vestigingen. In Nederland is TÜV Nederland verantwoordelijk voor de TÜV Certificeringen. Bedrijven en producten kunnen o.a. certificaten ontvangen voor veiligheid, kwaliteit, hygiëne, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Komfovent KLASIK Luchtbehandelingskasten.