Filter systeem dak

Gecertificeerde software

Inbedrijfstelling op locatie

Slimme-simpele regeling

Filters voor luchtbehandeling

Bent u op zoek naar filters om uw kast voor luchtbehandeling schoon te houden en de lucht te zuiveren voordat deze het gebouw binnenkomt? Dan zijn we u bij Vortvent in Papendrecht, nabij Dordrecht, graag van dienst. Wij hebben diverse filters voor luchtbehandeling en kijken graag met u naar de mogelijkheden. Bij Vortvent bieden we onze opdrachtgevers al jarenlang uitstekende service aan. Dit doen we door daadwerkelijk toegevoegde waarde te creëren en passende oplossingen te bieden.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Schone filters in uw kast voor luchtbehandeling zorgen voor een langere levensduur

Door tijdig nieuwe filters voor luchtbehandeling te laten aanbrengen, zorgt u niet alleen voor een schonere luchttoevoer. U zorgt er namelijk ook voor dat uw luchtbehandelingskast een langere levensduur heeft. De filters houden uw machine schoon en voorkomen dat stof, insecten en ander vuil de machine binnendringen. Dit is niet het enige wat we u aanbieden, ook andere onderdelen voor luchtbehandeling, zoals kwalitatief hoogwaardige stoombevochtigers, schaft u bij ons aan.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Vraag vrijblijvend om deskundig advies

Wij berekenen graag welk voordeel u met de luchtbehandelingsapparatuur van onze leveranciers kunt behalen. Neem daarom gerust contact met ons en maak gebruik van onze uitstekende service. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 085-782 64 00 of een e-mail te sturen naar info@vortvent.nl.