Service

“Wij helpen u daar waar nodig, nuttig en zinvol. Ondersteuning waar u verder mee komt.”

Vortvent geeft u technische ondersteuning bij het selecteren, samenstellen en inbedrijfstellen op locatie van uw luchtbehandelingsapparatuur. U kunt daarbij met een adviseur sparren over wat voor u de beste oplossing is.

Wij begeleiden u bovendien graag bij het in gebruik nemen van uw apparatuur. Als zich na installatie, reparatie en/of service een probleem voordoet zoeken wij samen met u naar passende oplossingen.

Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Merken

Reserveonderdelen, Accessoires en Gereedschap

Losse reserveonderdelen en accessoires kunt u bij ons bestellen. Wij doen er alles aan om u het gewenste onderdeel zo snel mogelijk te leveren. Wij kunnen u bovendien adviseren.

Reparatie en Onderhoud

Reparatie & onderhoud voert u of uw installateur doorgaans zelf uit. Wij adviseren u graag over welke onderdelen u het beste kunt gebruiken. Voor een probleemvrije werking van uw systeem adviseren wij u welk onderhoud u dient uit te voeren.

Technische Ondersteuning

Wij begeleiden u graag bij het in gebruik nemen van uw apparatuur. Bijvoorbeeld door training en telefonische ondersteuning bij vragen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Renovatie

Veel van onze luchtbehandelingskasten zijn leverbaar in delen. Zij zijn zeer geschikt voor toepassing bij renovatie met gebrek aan toegang voor installatie. De secties zijn eenvoudig met stekers, afdichtingsmateriaal en boutverbindingen samen te stellen op locatie. Wij kunnen u bij de samenstelling van units op locatie ondersteunen en begeleiden.

Bij een totaal gebrek aan toegangsruimte is het in een enkel geval mogelijk units geheel in stijlen en platen op locatie aan te leveren. In dat geval komt een gekwalificeerde, gespecialiseerde en ervaren medewerker van de fabrikant op locatie de unit samenstellen.

Bekijk bijvoorbeeld ons project bij de Subway in Hoofddorp. De unit is in stijlen en delen door een deur van 80 cm breedte getransporteerd en daarna succesvol en vakkundig op locatie in elkaar gezet.

Leveranciersgarantie en Service

In geval van een leveranciersreparatie regelen wij de verzending voor u. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de service van de leverancier krijgt waar u recht op hebt. Wij nemen graag uw zorgen uit handen.

Garantie Vortvent

Wij vinden het belangrijk, dat u tevreden bent met de door ons geleverde apparatuur en service. Neem contact met ons op als zich na installatie, reparatie en/of service een probleem voordoet. Samen met u kijken wij dan naar passende oplossingen.