Vortvent leveranciers

“Bekende merken in klimaatbeheersing. Innovatief, toonaangevend, sterk en betrouwbaar.”

Vortvent leveranciers zijn zonder uitzondering innovatief, duurzaam en betrouwbaar. Alle bedrijven bestaan meer dan 20 jaar en hebben een vast marktaandeel verworven.

UAB Komfovent

Sinds 2006 importeren wij onder andere producten van UAB Komfovent uit Litouwen.

Bij deze fabrikant kunt u kiezen uit een heel breed programma aan luchtbehandelingsunits. Belangrijk is de ruime R&D afdeling van 25 man, waarmee Komfovent toonaangevend en vernieuwend is en blijft in luchtbehandeling.  Ondanks de hoge kwaliteit zijn de producten toch zeer betaalbaar.

Met Vortvent luchtbehandeling koopt u kwaliteit, duurzaamheid en een betrouwbaar product. Daarvoor zorgen de circa 700 personeelsleden van Komfovent met 8 vestigingen wereldwijd, naast export naar 30 landen met distributeurs. De hoofdvestiging in Vilnius heeft een productiefaciliteit van 20.000  m2.

Niet onbelangrijk…Komfovent heeft een zeer vakkundige service afdeling met bijvoorbeeld remote ondersteuning als mogelijkheid. Daarnaast is deze afdeling ook verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking zodat met de opgedane ervaringen vanuit de service de kwaliteit van producten en processen verbetert worden. Bovendien kunnen uw medewerkers in Litouwen een cursus volgen zodat de regelingen en producten geen geheimen meer hebben.

Meer producten van Komfovent vindt u op de producten pagina. Meer informatie vindt u op de Komfovent website.

Bedrijfspresentatie

Vortice Elettrosociali Spa

VORTICE is een grote leverancier van o.a. badkamer en toilet ventilatoren. In Italië zijn zij ruim marktleider op dit gebied. Zij hebben verschillende design prijzen gewonnen. Één van de eerste tafelventilatoren staat ten toon gesteld in het Modern Art Museum in New York.

Wereldwijd hebben zij 300 werknemers. In 90 landen worden ventilatoren voor huishoudelijk, industrieel en commercieel gebruik geleverd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tribiano, vlak onder Milaan in Italië. Vortice heeft eigen vestigingen in o.a. Frankrijk, Engeland, Costa Rica en China. Daarnaast werkt men met een netwerk van 100 importeurs, vertegenwoordigd op bijna elk contingent.

Hun missie luidt: “Wij werken aan verbetering van de kwaliteit van leven en een bijdrage leveren aan de sociale vooruitgang door milieu vriendelijke producten die lucht efficiënt en veilig verplaatsen”.

Kenwaarden waarmee VORTICE dit realiseert zijn:

  • Professioneel ethisch gedrag
  • Passie
  • Vertrouwen
  • Creativiteit
  • Voorliefde voor ontwerp en vormgeving

VORTICE is opgericht in 1954 en ontleent zijn naam aan “Il VORTICE” in het nederlands vertaald als VORTEX, een draaiende luchtbeweging.

Meer producten van VORTICE vindt u op de producten pagina. Meer informatie vindt u op de VORTICE website.

Vent-Axia Ltd

Vent-Axia is al lange tijd markleider in ventilatie op de engelse markt. Haar hoogwaardige producten worden wereldwijd verkocht en toegepast. Zij hebben meer dan 200 mensen in dienst.
Meer producten van VENT AXIA vindt u op de producten pagina. Meer informatie vindt u op de VENT AXIA website.

Vortvent – Decipol Luchtbehandeling en Ventilatie B.V.

Naast de bovengenoemde gevestigde en bekende leveranciers, voeren wij ook producten onder eigen label, zoals akoestisch gedempte ventilatie systemen voor disco’s en horeca gelegenheden.

Meer producten vindt u hier op deze site.