Advies en Verkoop

“Energiezuinig, betrouwbaar en betaalbaar. De juiste keuze in luchtbehandeling en ventilatie.”

De aanschaf van de juiste luchtbehandelingskast is essentieel voor een optimaal klimaat en tevreden klanten of werknemers binnen uw industrie of bedrijf. Een goede analyse van uw situatie is daarom erg belangrijk.

Wij inventariseren uw wensen en vragen en geven u passend advies. Na zorgvuldige selectie van uw luchtbehandelingapparatuur spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen?

In ons advies staan uw organisatie, wettelijke vereisten en uw behoeften centraal. Bovendien gaat het om investeringen voor jaren. Het doel is dan ook een passende, gedegen en kostenefficiënte oplossing voor luchtbehandeling en klimaatbeheersing te vinden. Wij kunnen u bovendien begeleiden bij het plaatsen van uw luchtbehandelingsunits en de inbedrijfstelling ervan.

Neem contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies. Onze verkoopafdeling helpt u graag bij uw keuze.

Analyse van uw situatie

  • Voorafgaand aan het advies brengen wij samen met u de ontwerpcondities en randvoorwaarden in kaart. Wat is de toepassing? Wat zijn de wensen en eisen ten aanzien van thermisch rendement?
  • Koelen, verwarmen, ontvochtigen/ drogen, bevochtigen?
  • Binnen of buiten opstelling? Levering geheel voor gemonteerd of juist in delen?
  • Stand alone regeling nodig? Aansluiting via modbus of bacnet op een gebouwbeheersysteem? Combinatie met WKO of warmtepomp systemen?
  • Moet de unit voor bijvoorbeeld de E.I.A. in aanmerking komen?
  • Is het een alternatief voor een voorgeschreven merk in een bestek?
  • En tenslotte wordt natuurlijk besproken wat uw budget is.

Voorstel luchtbehandelingskast

Aan de hand van de analyse zal onze engineer u een voorstel doen. Bij de selectie van het juiste equipment maken wij gebruik van onze eigen kennis & ervaring, productspecificaties en selectiesoftware van de verschillende leveranciers waar wij mee samenwerken.

Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies. Afhankelijk van de leverancier ontvangt u diverse bescheiden bij het voorstel. Bijvoorbeeld maattekeningen, files in dwg-formaat of ifc-formaat ten behoeve van BIM software. Daarnaast zijn databladen en catalogi digitaal beschikbaar.

Bespreken en verwerken van de offerte

Vervolgens spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. De levering vindt via ons plaats. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het samenstellen en inbedrijfstellen van uw units op locatie.

Service bij uw luchtbehandelingskast

Na levering kunt u bij ons terecht voor reserveonderdelen, accessoires en service.