Luchtbehandeling bij Jumbo XL supermarkt in Heerlen

Recirculatie units met verwarming, allemaal zichtwerk met de zachte "G" (van Goed zo)

Maankwartier Heerlen
Maankwartier is een prachtig ontwerp van kunstenaar Michel Huisman. Het is een mooi, nieuw stukje Heerlen. Met een station, winkels, cafés, een hotel, kantoren en woningen. Ook is het de nieuwe verbinding tussen het noordelijk en zuidelijk deel van de stad. Het wordt voor heel veel mensen dè manier om van het ene stadsdeel naar het andere te gaan. Tel daarbij op de vele bezoekers die dagelijks op weg zijn naar werk, wonen, winkelen of ander vertier in de stad en Heerlen heeft een plek om trots op te zijn!

Luchtbehandeling
Voor de Jumbo XL supermarkt op het Maankwartier hebben wij 11 luchtbehandelingsunits geleverd. Het overgrote deel wordt toegepast als recirculatie unit en enkele units als toevoerunit of afvoer unit voor de verse lucht voorziening. De units zijn voorzien van een eigen regeling met een interne webserver. Dat maakt monitoren en instellen per unit via een simpele UTP kabel mogelijk. Bovendien zijn alle units aangesloten via een modbus RS485 aansluiting op het gebouwbeheersysteem.
Alle units zijn in het zicht gemonteerd. Door de degelijke constructie en behuizing veroorzaken de units geen geluidsoverlast.

Installateur: Warmtebouw Utrecht