Filter systeem dak

Gecertificeerde software

Inbedrijfstelling op locatie

Slimme-simpele regeling

Raam- en muurventilator

Een raam- en muurventilator is uitermate geschikt voor kleine panden, horecagelegenheden en kantoorgebouwen. Bij Vortvent in Papendrecht berekenen we graag welk voordeel u met een ventilator in een raam of muur kunt behalen. Doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben met luchtbehandelingsapparatuur, weten wij u te voorzien van vakkundig advies. Zo koopt u altijd de beste raam- en muurventilator voor uw situatie!

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Laat u adviseren door onze vakkundige medewerkers

Met een luchtbehandelingsschakelaar regelt u zelf of uw raam- en muurventilator lucht inblaast of afzuigt. Zo is dit systeem geschikt voor toepassing in allerlei utiliteitsgebouwen. Bent u benieuwd welk systeem het best werkt in uw pand? Laat ons het voordeel voor u berekenen, dat u kunt behalen met onze ventilatiesystemen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Voor meer informatie over onze producten neemt u contact met ons op.

Bekijk onze referenties online of bel ons meteen op

Bent u benieuwd wat wij allemaal al voor de industrie of andere branches hebben mogen realiseren met betrekking tot afzuigventilatoren? Bekijk dan online onze referenties. Zo krijgt u een beter idee wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor het kopen van een luchtbehandelingskast. U bereikt ons telefonisch via 085-782 64 00 of per e-mail via info@vortvent.nl. Wij adviseren en informeren u met plezier over onze afzuigventilatoren voor de industrie en hanteren altijd scherpe prijzen.