Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Raam- en muurventilator

Een raam- en muurventilator is uitermate geschikt voor kleine panden, horecagelegenheden en kantoorgebouwen. Bij Vortvent in Papendrecht berekenen we graag welk voordeel u met een ventilator in een raam of muur kunt behalen. Doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben met luchtbehandelingsapparatuur, weten wij u te voorzien van vakkundig advies. Zo koopt u altijd de beste raam- en muurventilator voor uw situatie!

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Waar is een raam- en muurventilator voor geschikt?

De raam- en muurventilator die u via ons bedrijf voor luchtbehandeling kunt aanschaffen, is geschikt voor toepassing in de kleine utiliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een systeem voor afzuiging in de horeca of in kantoren. Een ventilator in het raam of de muur is ideaal wanneer de luchtbehandelingsinstallatie niet kan worden aangesloten op een centraal systeem. Zo beschikt u in iedere gewenste ruimte over de juiste afzuiging, dankzij de ventilator in het raam of in de muur. Naast dat u bij ons een raam- en muurventilator vindt, koopt u ook een uitvoering die geschikt is als dakventilator. Maak uw installatie compleet door een van onze onderdelen voor luchtbehandeling aan te schaffen.

Laat u adviseren door onze vakkundige medewerkers

Met een luchtbehandelingsschakelaar regelt u zelf of uw raam- en muurventilator lucht inblaast of afzuigt. Zo is dit systeem geschikt voor toepassing in allerlei utiliteitsgebouwen. Bent u benieuwd welk systeem het best werkt in uw pand? Laat ons het voordeel voor u berekenen, dat u kunt behalen met onze ventilatiesystemen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Voor meer informatie over onze producten neemt u contact met ons op.