Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Een badkamerventilator met nalooptijd

Bent u op zoek naar een badkamerventilator met nalooptijd? Bij Vortvent in Papendrecht berekenen we graag het voordeel dat u met een dergelijk systeem kunt behalen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met diverse systemen voor ventilatie en luchtbehandeling. We zorgen ervoor dat het systeem wordt aangesloten en in werking wordt gesteld bij u op locatie.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Hoe werkt een badkamerventilator met nalooptijd?

Een badkamerventilator met nalooptijd zorgt ervoor dat de afzuiger de ruimte nog enige tijd ventileert. Deze ventilator wordt vaak aangesloten op de lichtschakelaar. Zo wordt de ventilatie gestart nadat u het licht aandoet en gaat het ventileren nog enige tijd door nadat het u het licht weer uitschakelt. Het luchtbehandelingssysteem van een badkamerventilator met nalooptijd zorgt ervoor dat het vochtgehalte in uw badkamer wordt gereguleerd. Er zijn verschillende ventilatoren met timer voor uw badkamer te verkrijgen, zoals de ventilator van Vortice.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Laat u adviseren door onze experts

Wilt u graag weten welk voordeel u kunt behalen door een badkamerventilator met nalooptijd aan te schaffen? De experts van ons bedrijf voor luchtbehandeling adviseren u graag. Laat ons het voordeel voor u berekenen door contact met ons op te nemen. U profiteert bij ons van een uitstekende service en technische ondersteuning bij het in gebruik nemen van de aangesloten apparatuur.