Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Een ventilator van Vortice

Bent u van het merk Vortice op zoek naar een ventilator, bijvoorbeeld de ventilator met een kanaalsluiting van 90mm? Dan helpen we u bij Vortvent in Papendrecht graag verder. Met meer dan 25 jaar aan ervaring met apparatuur voor luchtbehandeling, voorzien wij u snel en deskundig van uitstekende oplossingen. Bent u bijvoorbeeld installateur of adviseur in de utiliteit- of woningbouw? Dan helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte ventilator van Vortice, bijvoorbeeld de uitvoering met een kanaalsluiting van 90mm.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Het merk Vortice biedt een ventilator voor diverse toepassingen

Een ventilator van Vortice is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zoals de ventilator van 90mm, 100mm en 160mm. Alle producten – of u nu gaat voor de ventilator van 90mm of 160mm – van het merk Vortice zijn milieuvriendelijk en verplaatsen de lucht efficiënt en veilig. Wanneer u ons bedrijf voor luchtbehandeling inschakelt, staan uw organisatie, de wettelijke vereisten en uw behoeften centraal in ons advies. Wij bieden u een passende én kostenefficiënte oplossing aan bij de aanschaf van een luchtbehandelingsinstallatie, zoals de ventilator van Vortice met kanaalsluiting van 90mm. Deze ventilator van Vortice is ook uitermate geschikt voor toepassingen als badkamerventilator.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Kies het luchtbehandelingssysteem dat geschikt is voor uw toepassing

Bent u geïnteresseerd in een ventilator van 90mm van het merk Vortice? Laat onze specialisten een analyse uitvoeren. Zo bepalen we welk systeem het meest geschikt is voor uw locatie. Wij bieden ook andere systemen voor ventilatie aan. Denk bijvoorbeeld aan een wc-ventilator met timer. Tevens zijn wij leverancier van industriële plafondventilatoren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het berekenen van uw voordeel. U bereikt ons via het contactformulier of via info@vortvent.nl.