Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Een industriële plafondventilator

Heeft u lage plafonds en bent u op zoek naar een industriële plafondventilator? Bij Vortvent in Papendrecht vindt u wat u zoekt. Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam als specialist in luchtbehandelingsapparatuur. Installateurs en adviseurs kunnen bij ons terecht voor diverse plafondventilators. Wij verkopen bijvoorbeeld een lage of een inbouw plafondventilator. We hebben de nodige kennis en ervaring opgedaan om u snel te voorzien van deskundig advies. Niet te veel praten, maar vooral doen is onze instelling.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Bij ons vindt u een geschikte industriële plafondventilator voor inbouw in uw pand

Bij ons bedrijf voor luchtbehandeling koopt u diverse plafondventilators. Een industriële plafondventilator dient als blikvanger aan het plafond en zorgt voor koelte in de zomer. Daarnaast zorgt een warme lucht ventilator ervoor dat warmte verdeeld wordt door de lucht in de winter. Wanneer uw gebouw beschikt over lage plafonds, is niet zomaar elke plafondventilator geschikt. Bij plafonds met een hoogte van twee meter of lager is het niet verstandig om ventilatorbladen op te hangen. Dit is niet alleen onveilig, maar het is ook niet goed voor de luchtverplaatsing. Bij Vortvent vinden we altijd een geschikte oplossing. Bij ons koopt u dan ook een plafondventilator die uitermate geschikt is om op lage plafonds te hangen, zoals de industriële plafondventilator die geschikt is voor inbouw. De compacte behuizing zorgt ervoor dat de bladen dicht bij het plafond hangen, welke daarmee veilig zijn én goed voor de luchtverplaatsing. Zoekt u luchtbehandelingsoplossingen voor een industrieel pand? Ook ventilatoren voor de industrie vindt u bij ons.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Koop uw nieuwe plafondventilator

Vraag onze deskundige medewerkers om persoonlijk advies, zodat u altijd de juiste industriële of inbouw plafondventilator koopt. Bent u benieuwd of een inbouw of een industriële plafondventilator voldoende is in uw gebouw en welke andere luchtbehandelingssystemen eventueel geschikt zijn? Of bent u geïnteresseerd in andere producten, zoals afzuigingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-782 64 00 of te e-mailen naar info@vortvent.nl.