Filter systeem dak

Gecertificeerde software

Inbedrijfstelling op locatie

Slimme-simpele regeling

Lage plafondventilator

Heeft u lage plafonds en bent u op zoek naar een geschikte plafondventilator? Vortvent in Papendrecht, nabij Dordrecht, heeft precies wat u nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld een installateur of adviseur in de utiliteit of woningbouw bent, bieden wij graag onze oplossingen aan. Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam als specialist op het gebied van luchtbehandelingssystemen. We hebben dan ook de nodige kennis en ervaring opgedaan om u snel te voorzien van deskundig en professioneel advies. Wij realiseren daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor u. Niet te veel praten, maar vooral doen is onze instelling.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Lage plafonds vereisen een speciale plafondventilator

Wanneer uw gebouw beschikt over lage plafonds, is niet zomaar elke plafondventilator geschikt. Bij plafonds met een hoogte van twee meter of lager is het niet verstandig om ventilatorbladen op te hangen. Dit is niet alleen onveilig, maar het is ook niet goed voor de luchtverplaatsing. Bij Vortvent vinden we altijd een geschikte oplossing. Bij ons koopt u dan ook een plafondventilator die uitermate geschikt is om op lage plafonds te hangen. De compacte behuizing zorgt ervoor dat de bladen dicht bij het plafond hangen en zijn daarmee veilig én goed voor de luchtverplaatsing.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Vraag ons om een analyse

Bent u benieuwd naar welke luchtbehandelingssystemen u het meeste voordeel opleveren? Of bent u geïnteresseerd in onze plafondventilators of andere producten, zoals filters en afzuigingen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 085-782 64 00 of te e-mailen naar info@vortvent.nl.