Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Ventilatoren voor de industrie

Bent u werkzaam in de industrie en op zoek naar ventilatoren? Bij Vortvent in Papendrecht koopt u online heel gemakkelijk afzuigventilatoren voor bijvoorbeeld agressieve dampen die vaak voorkomen in de industrie. Natuurlijk vindt u bij ons ook buis-, box-, ring- en plaatventilatoren voor algemenere toepassingen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste systeem voor uw toepassing. Dit doen wij door een analyse voor u uit te voeren en te berekenen hoeveel voordeel u kunt behalen met een bepaald systeem.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

In de industrie zijn ventilatoren, zoals afzuigventilatoren, onmisbaar

Afzuigventilatoren zijn voor de industrie een onmisbare installatie. Deze branche heeft namelijk veel te maken met dampen die schadelijk kunnen zijn als er te veel van wordt ingeademd. U wilt natuurlijk de gezondheid van uw team niet op het spel zetten; daarom adviseren onze professionals met kennis over luchtbehandelingsinstallaties en ventilatoren u graag. Dankzij de experts van ons bedrijf voor luchtbehandeling weet u zeker dat u de juiste ventilatoren aanschaft voor uw bedrijf in de industrie. Wij werken enkel met de beste leveranciers van ventilatiesystemen. Zo koopt u altijd een duurzaam systeem, dat voor lange tijd meegaat. Merken van ventilatoren die wij voor de industrie verkopen, zijn onder meer:

  • UAB Komfovent
  • Vortice
  • Vent-Axia

Wij produceren ook onder eigen label. Hierbinnen vindt u bijvoorbeeld akoestisch gedempte ventilatiesystemen die vooral voor disco’s en horecagelegenheid uitkomst bieden. Zo ziet u maar dat wij niet alleen voor de industrie de ideale ventilatoren aanbieden.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Bekijk onze referenties online of bel ons meteen op

Bent u benieuwd wat wij allemaal al voor de industrie of andere branches hebben mogen realiseren met betrekking tot afzuigventilatoren? Bekijk dan online onze referenties. Zo krijgt u een beter idee wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor het kopen van een luchtbehandelingskast. U bereikt ons telefonisch via 085-782 64 00 of per e-mail via info@vortvent.nl. Wij adviseren en informeren u met plezier over onze afzuigventilatoren voor de industrie en hanteren altijd scherpe prijzen.