Filter systeem dak

Gecertificeerde software

Inbedrijfstelling op locatie

Slimme-simpele regeling

Ventilatoren voor de industrie

Bent u werkzaam in de industrie en op zoek naar ventilatoren? Bij Vortvent in Papendrecht, vlak bij Dordrecht, koopt u online heel gemakkelijk afzuigventilatoren voor bijvoorbeeld agressieve dampen die vaak voorkomen in de industrie. Natuurlijk vindt u bij ons ook buis-, box-, ring- en plaatventilatoren voor algemenere toepassingen.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

In de industrie zijn ventilatoren onmisbaar

Afzuigventilatoren zijn voor de industrie een onmisbare installatie. Deze branche heeft namelijk veel te maken met dampen die schadelijk kunnen zijn als er te veel van wordt ingeademd. U wilt natuurlijk de gezondheid van uw team niet op het spel zetten; daarom adviseren onze professionals met kennis over luchtbehandelingsinstallaties en ventilatoren u graag. Zo weet u zeker dat u de juiste ventilatoren aanschaft voor uw bedrijf in de industrie. Wij werken alleen met de beste leveranciers, zodat u altijd een duurzaam systeem koopt. Denkt u dan aan merken, zoals:

  • UAB Komfovent
  • Vortice
  • Vent-Axia

Wij produceren ook onder eigen label, zoals akoestisch gedempte ventilatiesystemen die vooral voor disco’s en horecagelegenheid uitkomst bieden. Zo ziet u maar dat wij niet alleen voor de industrie de ideale ventilatoren aanbieden.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Bekijk onze referenties online of bel ons meteen op

Bent u benieuwd wat wij allemaal al voor de industrie of andere branches hebben mogen realiseren met betrekking tot afzuigventilatoren? Bekijk dan online onze referenties. Zo krijgt u een beter idee wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan naar 085-782 64 00 of stuur een e-mail naar info@vortvent.nl. Wij adviseren en informeren u met plezier over onze afzuigventilatoren voor de industrie en hanteren altijd scherpe prijzen.