Filter systeem dak

Gecertificeerde software

Inbedrijfstelling op locatie

Slimme-simpele regeling

Leverancier van ventilatiesystemen

Vortvent uit Papendrecht, nabij Dordrecht, is dé leverancier en groothandel voor luchtbehandeling en ventilatiesystemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een optimaal klimaat te behouden binnen uw bedrijf. Hierdoor behoudt u tevreden klanten en medewerkers. Wij analyseren graag uw situatie en inventariseren uw wensen. Hierna gaat onze groothandel aan de slag met de juiste luchtbehandeling voor u. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komt onze leverancier binnenkort uw ventilatiesystemen afleveren.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Wij zijn uw leverancier in ventilatiesystemen

Wanneer u ventilatiesystemen wilt aanschaffen van bekende, betrouwbare en innovatieve merken, zijn wij dé leverancier waar u naar op zoek bent. U koopt kwaliteit en dus duurzame producten voor luchtbehandeling via onze groothandel. Van buisventilatoren tot stoombevochtigers, wij hebben alles wat u nodig heeft om de klimaatcontrole en luchtkwaliteit uitermate goed te houden in de industrie of uw bedrijf. De merken waar onze groothandel in luchtbehandeling mee samenwerkt, zijn onder andere UAB Komfovent, Vent-Axia en Vortice, stuk voor stuk innovatieve en professionele merken. Hier verkopen we niet alleen complete systemen van, maar ook schaft u onderdelen aan wanneer een reparatie of onderhoud nodig is.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Ontdek meer over onze groothandel in luchtbehandeling

Heeft u vragen, advies nodig of wilt u meer weten over de vakkundige werkwijze van onze leverancier in ventilatiesystemen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u via ons contactformulier, door ons een e-mail te sturen via info@vortvent.nl of te bellen naar 085-782 64 00. In onze groothandel voor systemen in luchtbehandeling staan onze professionals graag voor u klaar.