Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Een ventilator met timer in uw wc

Bij Vortvent adviseren we u bij de aanschaf en het aansluiten van een ventilator in uw wc met een timer erin. Het is belangrijk om uw toilet van een goede ventilatie te voorzien, bijvoorbeeld om onaangename geuren te voorkomen. Bij ons bedrijf uit Papendrecht hebben we meer dan 25 jaar ervaring in diverse ventilatiesystemen. Wij adviseren u over de beschikbare systemen en kijken met u mee welk type ventilatie geschikt is voor in de toiletten van uw (bedrijfs-)pand.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Waarvoor dient een ventilator op de wc met een timer?

Wilt u graag een ventilator met timer aansluiten op de wc in uw pand? Als leverancier van ventilatiesystemen voorzien wij u van vakkundig advies. Zo koopt u altijd de juiste ventilator met timer voor uw wc. Een goed ventilatiesysteem is van groot belang in het toilet. Er blijven namelijk vaak onaangename geuren hangen en schimmels en bacteriën krijgen ruim de kans zich te ontwikkelen door de hoeveelheid vocht die ontstaat in een toilet. Om deze redenen is het slim om een ventilator met timer te laten aansluiten in uw wc. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een raam- of muurventilator.

Schaf de juiste ventilator aan met onze hulp

Bij ons bedrijf voor luchtbehandeling vertellen we u graag waar u op dient te letten wanneer u een ventilator met timer in uw wc gaat aansluiten. Profiteer van onze uitstekende service en technische ondersteuning. Naast dat u bij ons een ventilatiesysteem koopt, koopt u ook diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een schakelaar voor uw ventilator. Voor meer informatie over de producten en systemen neemt u contact met ons op. Dit kan telefonisch via 085-782 64 00.