Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Warme lucht ventilator

Wilt u graag extra warme lucht in uw pand tijdens koude winters en bent u op zoek naar een ventilator met deze functie? Bij Vortvent uit Papendrecht helpen we u in uw zoektocht naar de juiste ventilator voor in uw bedrijfspand. We analyseren de gehele situatie in uw pand, zodat we kunnen adviseren over welk systeem het meest voordelig is in uw situatie.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Meer warme lucht dankzij deze ventilator

Wordt het in de winter erg koud in uw (bedrijfs-)pand en wilt u wat extra warmte creëren door de inzet van een luchtbehandelingsinstallatie? Wij helpen u bij het vinden van de geschikte ventilator die warme lucht de ruimte inblaast, zodat u de juiste luchtbehandelingskast koopt. Een ventilatorkachel is ideaal om ruimtes binnen enkele minuten te voorzien van een behaaglijke temperatuur. Vaak heeft een ventilator die warme lucht kan blazen, ook een koude luchtstand. Zo houdt u de ruimtes in uw pand in de zomer dus ook eenvoudig koel!

Vertrouw op onze ervaring

Bij ons bedrijf voor luchtbehandeling weten we alles van ventilatiesystemen. Zo helpen we u in uw zoektocht naar een geschikte ventilator die warme lucht blaast voor in uw pand. Bent u op zoek naar andere manieren om uw ruimte warm te houden in de winter? Laat ons voor u berekenen welk rendement een warmtewisselaar in uw ruimte kan bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@vortvent.nl.