Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Het rendement van een warmtewisselaar

Als u benieuwd bent hoeveel rendement u kunt behalen door een warmtewisselaar te plaatsen in uw pand, helpen we u graag bij Vortvent uit Papendrecht. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in systemen voor luchtbehandeling en ventilatie. Hierdoor weten we u altijd te voorzien van het beste advies, zodat u het meeste voordeel kunt behalen uit uw systeem.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Hoeveel rendement kunt u behalen met een warmtewisselaar?

Wanneer u benieuwd bent hoeveel rendement u kunt behalen met een warmtewisselaar, is het goed om te weten dat er diverse systemen verkrijgbaar zijn, zoals het warmtewiel of de platenwisselaar. Van deze systemen wordt het warmtewiel het snelst terugverdiend. Doordat deze warmtewisselaar warmte uit de grond onttrekt, heeft u lage energiekosten en profiteert u van een hoog rendement. Bij ons bedrijf voor luchtbehandeling berekenen we graag welk rendement u kunt behalen met de aanschaf van een warmtewisselaar binnen uw bedrijf.

Vortvent Komfovent Verso CF1500F

Vortvent Komfovent Domekt R450V

Laat u adviseren door onze experts

Wanneer u een luchtbehandelingskast gaat kopen, is het slim om u goed te laten adviseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een hoog rendement te bereiken door de aanschaf van een warmtewisselaar. Profiteer van onze service en laat ons uw voordeel berekenen. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 085-782 64 00 of via info@vortvent.nl.