Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Warmtewiel voor ventilatie

Wilt u een luchtbehandelingsapparaat met warmtewiel voor uitstekende ventilatie? De specialisten van Vortvent adviseren u graag over een geschikte installatie. U kiest voor ons bedrijf uit Papendrecht wanneer u op zoek bent naar een passende oplossing voor in uw pand. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring, waardoor wij u weten te voorzien van passend advies. Onze korte lijnen binnen het bedrijf zorgen voor een flexibele dienstverlening. Schakel ons daarom in wanneer u op zoek bent naar ventilatie met een warmtewiel.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Waarvoor dient een warmtewiel in de ventilatie?

Het principe van ventilatie met een warmtewiel in de installatie zorgt ervoor dat warmte wordt gerecupereerd. Door een warmtewiel in uw luchtbehandelingsinstallatie te plaatsen, bespaart u op energie. De warmte wordt uit de afzuiglucht opgenomen en in het koude deel weer afgestaan. Dit resulteert in een rendement dat kan oplopen tot wel 80%! Wilt u een luchtbehandelingskast kopen met een warmtewiel voor de ventilatie? Bij ons bedrijf voor luchtbehandeling hebben we verschillende systemen van gerenommeerde merken beschikbaar. Zo kiest u bijvoorbeeld voor het Vortice-systeem.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Laat ons u voorzien van advies

Wilt u een luchtbehandelingssysteem aanschaffen met een warmtewiel voor optimale ventilatie? Bij ons bedrijf hanteren we een fijne service. Laat ons een berekening uitvoeren zodat u weet hoeveel voordeel u kunt behalen uit een systeem voor ventilatie met een warmtewiel. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 085-782 64 00 of via info@vortvent.nl.