Filter systeem dak

Gecertificeerde software

Inbedrijfstelling op locatie

Slimme-simpele regeling

Warmtewiel voor ventilatie

Wilt u een luchtbehandelingskast met een warmtewiel voor uitstekende ventilatie? De specialisten van Vortvent adviseren u graag over een geschikte toepassing. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we altijd een passende oplossing te vinden voor u. Onze opdrachtgevers kiezen voor Vortvent in Papendrecht, in de buurt van Dordrecht, om hen te voorzien van deskundig advies en mee te denken over de beste toepassing voor iedere situatie. Wij bieden onze opdrachtgevers daadwerkelijk toegevoegde waarde. Onze korte lijnen binnen het bedrijf zorgen voor een flexibele dienstverlening. Schakel ons daarom in wanneer u op zoek bent naar ventilatie door middel van een luchtbehandelingskast met een warmtewiel.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Een warmtewiel is perfect voor uitstekende ventilatie binnen uw gebouw

Als installateur of adviseur in de utiliteit- of woningbouw, helpen we u bij Vortvent verder. Wij adviseren u wanneer u ventilatie wilt plaatsen met een warmtewiel. Het warmtewiel wordt voor ventilatie deels in het koude deel en deels in het warme deel van uw luchtbehandelingskast geplaatst. Hierdoor wordt de warmte uit de afzuiglucht opgenomen en in het koude deel weer afgestaan. Dit resulteert in een rendement dat kan oplopen tot wel 80%. Een luchtbehandelingskast met warmtewiel zorgt door het terugwinnen van vocht en voelbare warmte voor een aangenaam klimaat. Wij hebben diverse systemen van verschillende merken voor ventilatie met een warmtewiel. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een DX-systeem of een Vortice-systeem.

Arcvent 02 filter

Komfovent VERSO-PRO-2

Laat ons u voorzien van advies

Wilt u een luchtbehandelingssysteem aanschaffen met een warmtewiel voor optimale ventilatie? Bij ons bedrijf hanteren we een klantgerichte werkwijze. Door middel van een deskundige analyse berekenen we graag welk voordeel u met onze luchtbehandelingssystemen kunt behalen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, door te bellen naar 085-782 64 00 of een e-mail te sturen naar info@vortvent.nl.