Filter systeem dak

Scherpe prijzen

Inbedrijfstelling op locatie

Meer dan 25 jaar ervaring

Plafondraam

Een plafondraam zorgt voor natuurlijke ventilatie in kleine utiliteitsgebouwen. Heeft u een klein kantoorpand of ander bedrijfspand, waarin u graag een plafondraam wilt laten zetten? Bij Vortvent uit Papendrecht denken we met u mee over de beste oplossingen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij u te voorzien van deskundig advies. Zo koopt u altijd de juiste toepassing voor uw bedrijfspand en behoudt u een gezond binnenklimaat.

Meer weten over onze producten?

Kom meer te weten over de producten die wij gebruiken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig welk product bij u past? Neem contact op via ons contactformulier.

Ventilatie via een plafondraam

Een plafondraam zorgt voor continue aan- en afvoer van luchtstromen. Zo komt frisse lucht uw pand binnen en wordt vervuilde lucht weer afgevoerd. Deze natuurlijke ventilatie zorgt ervoor dat een gezond binnenklimaat in uw kantoorgebouw of ander type bedrijfspand wordt behouden. Als leverancier van ventilatiesystemen kijken we met u mee naar de juiste optie voor uw pand. Heeft u een groter bedrijfspand, zoals een restaurant of groot kantoorgebouw? Dan is het een optie om krachtige dakventilatoren aan te schaffen. Dit type ventilatiesysteem werkt beter voor grotere panden.

Komfovent VERSO-PRO-2

Behoud een gezond klimaat in uw bedrijfspand

Bij ons bedrijf voor luchtbehandeling adviseren we u graag over de diverse systemen die beschikbaar zijn voor ventilatie. Voor kleinere ruimtes is een plafondraam uitermate geschikt, terwijl u voor grotere ruimtes juist kijkt naar andere luchtbehandelingsinstallaties. Wilt u een plafondraam of een luchtbehandelingskast kopen? Bekijk ons ruime aanbod en neem contact met ons op voor meer informatie.