AFC Ajax Sportpark De Toekomst in Amsterdam

Luchtbehandeling met warmteterugwinning,verwarming en bevochtiging van AFC Sportpark De Toekomst in Amsterdam

Het opleidingscentrum van Eredivisie voetbalvereniging AJAX, Sportpark “De Toekomst” ligt op loopafstand van de niet te missen Amsterdamse Arena.

Al jaren smeltkroes van vele voetbal culturen, gonst het op het sportpark van activiteit. Het ware walhalla voor de voetballiefhebber.

Voor de ontspanningsruimten van de aanstormende talenten hebben wel een 2-tal luchtbehandelingskasten geleverd, geheel voorzien van warmteterugwinning, aanvullende verwarming, stoombevochtiging en een complete plug & play regeling. De units zijn verbonden aan een Priva GBS en worden op basis van het modbus protocol aangestuurd en gecontroleerd.

Als geboren Amsterdammer gaat je hart hier zeker sneller van kloppen.

Installateur: Homij


vortvent-luchtbehandeling-afc-ajax-sportpark-de-toekomst-06“De medewerkers van Vortvent hebben ons voortreffelijk geholpen bij de inbedrijfstelling en samenstelling van de units op locatie in Amsterdam.

Wij vinden hen prettig in de omgang, vragen worden snel en adequaat beantwoord. Ze zijn flexibel en zeer service gericht.

De geleverde luchtbehandelingskasten uit Litouwen voldoen aan alle eisen, draaien rustig en zijn voorzien van een simpele, slimme regeling.

Wij bevelen Vortvent van harte aan.