Duo Paviljoen Sterrebos in Groningen

Luchtbehandeling met koeling en verwarming van Paviljoen Sterrebos in Groningen

Het multifunctionele centrum “Sterrebos” ligt naast het bijzonder opvallende gebouw van de Dienst Uitvoering Onderwijs in de wijk Helpman in Groningen. In het centrum zijn allerlei faciliteiten waar de werknemers van het DUO gebouw gebruik van kunnen maken. Er zijn o.a. ruime vergaderzalen en kantoren, een restaurant en een fitness gelegenheid met professionele begeleiding.

Voor het multifunctionele centrum naast het DUO gebouw in Groningen hebben wij een omvangrijk luchtbehandelingsproject uitgevoerd. De horeca gelegenheid, de verschillende kantoren en de fitnessruimte maken nu gebruik van luchtbehandeling met koeling en verwarming met behulp van DX warmtepompen.

De architectuur van het gebouw is afgestemd op het prachtige DUO-gebouw, dat hoog naast het functionele centrum uit toornt. Het was voor ons dan ook een genot om uitverkorene te zijn voor dit mooie luchtbehandelingsproject.

Installateur: Harwig Emmen

Adviseur installatietechniek: Bureau 1232 Groningen

DUO Paviljoen Sterrebos Groningen 05“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het klimaat in ons restaurant en de ondersteuning van alle betrokken partijen.

Knelpunten werden snel opgelost en als wij vragen hadden werden deze snel en adequaat beantwoord.

Ik zal dit systeem zeker bij mijn collega ondernemers aanbevelen.”

Bezoek de website van restaurant Sterrebos in Groningen