Met de levering van 8 stuks VERSO-PRO-RHP luchtbehandelingskasten bedanken wij Kropman Installatietechniek voor het vertrouwen en de bereidheid om mee te werken aan deze promotie video. Kropman staat bekend als leverancier van installaties met een hoge kwaliteit. Dat zij voor ons gekozen hebben zegt ook iets over onze kwaliteit en daar zijn wij trots op.

Het project bij Kinepolis bioscopen omvat 8 luchtbehandelingskasten. Komfovent uit Litouwen is de producent. Wij importeren dit merk al sinds 2004 in Nederland. Alle units zijn van het model RHP. De interne DX-R410A warmtepomp zorgt voor gekoelde of verwarmde toevoerlucht. Daarmee worden 7 bioscoopzalen en de foyer van verse en behandelde lucht voorzien voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Bij elkaar zijn de units goed voor 90.000 m3/u.

3 units zijn reeds geleverd in 2018. Deze VERSO-PRO-RHP-40 modellen bevielen zeer goed. Daarom kozen Kinepolis en Kropman voor nog 5 luchtbehandelingskasten met geïntegreerde warmtepomp. De VERSO-PRO-RHP is compact en heeft weinig aanvullend installatiewerk nodig. Daarmee zijn deze units zeer geschikt voor binnenopstelling. In dit project is gekozen voor buitenopstellingen.

De regeling van de VERSO-PRO-RHP luchtbehandelingskasten bestaan uit de C5.1 hoofdregeling in combinatie met een Carel regeling voor de frequentie regelaar van de eerste compressor. De capaciteit wordt door deze combinatie perfect geregeld op basis van de berekende of gewenste temperatuur.  Daarnaast kunt u in het service niveau de koeltechnische parameters zoals oververhitting, verdampings- en condensatietemperatuur en drukken uitlezen. Dit zonder een instrument aan te sluiten.

Meer informatie vindt u op de VERSO-RHP pagina

VERSO-PRO-RHP